Magna Catalonia, una novel·la sobre corrupció per carreteres secundàries.

Magna Catalonia

 

Autoria: Guerau X.Casol

9 euros

 

 

 

 

No en vareu tenir prou amb Incívica Barcelona? Us veu quedar amb ganes de saber què passava amb els seus protagonistes i amb la resta del Principat?

Guerau X.Casol torna de la mà d’Editorial Descontrol amb una novel·la, Magna Catalonia, a través de la qual descobrireu una trama de corrupció per carreteres secundàries! Quelcom que us farà reflexionar i us deixarà completament astorats i esmaperduts.

 

En un país totalment colpejat per la crisi i enmig d’un procés sense fi cadascú sobreviu com pot. Els protagonistes de Magna Catalonia també, movent-se entre els baixos fons i la bellesa intrínseca de la Catalunya més rural, allunyada de la marca Barcelona que ho acapara tot. Aquests personatges faran servir tots els seus contactes i tota mena de tripijocs per tal d’assegurar la seva supervivència, i fins i tot cercaran alguna recompensa pels seus objectius poc honestos.
Gaudiu de la lectura!