Magna Catalonia, una novel·la sobre corrupció per carreteres secundàries.

No en vareu tenir prou amb Incívica Barcelona? Us veu quedar amb ganes de saber què passava amb els seus protagonistes i amb la resta del Principat?

Guerau X.Casol torna de la mà d’Editorial Descontrol amb una novel·la, Magna Catalonia, a través de la qual descobrireu una trama de corrupció per carreteres secundàries! Quelcom que us farà reflexionar i us deixarà completament astorats i esmaperduts.

proxy

 

En un país totalment colpejat per la crisi i enmig d’un procés sense fi cadascú sobreviu com pot. Els protagonistes de Magna Catalonia també, movent-se entre els baixos fons i la bellesa intrínseca de la Catalunya més rural, allunyada de la marca Barcelona que ho acapara tot. Aquests personatges faran servir tots els seus contactes i tota mena de tripijocs per tal d’assegurar la seva supervivència, i fins i tot cercaran alguna recompensa pels seus objectius poc honestos.
Gaudiu de la lectura!

 

Col·labora a fer-la posible amb una aportació al micromecenatge amb Verkami:

http://vkm.is/magnacatalonia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *