[PRESENTACIÓ] La guerra de los lugares de Raquel Rolnik

El proper dimecres 28 de març us convidem a assistir a la xerrada que realitzarà Raquel Rolnik (relatora de la ONU per un Habitatge Adequat 2008-2014). A l’acte es presentarà el llibre «La guerra de los lugares» on Rolnik analitza la situació de l’habitatge al llarg de diferents països i continents, alhora que explica les causes i els actors polítics i econòmics del procés de despossessió de l’habitatge i de la terra que està succeint a tot el món.

Josep Maria Montaner
Regidor d’Habitatge i Rehabilitació de l’Ajuntament de Barcelona
Catedràtic ETSAB-UPC

Jaime Palomera
Doctor en Antropologia Econòmica a a la Universitat de Barcelona
i membre del Sindicat de Llogaters

Iru Moner
Membre de l’Associació Veïnal de Vallcarca SomBarri

Dijous 28 de març a les 19:00h a l’Auditori de la Lleialtat Santsenca, c/Olzinelles 31, Barcelona

El próximo miércoles 28 de marzo os invitamos a asistir a la charla que realizara Raquel Rolnik (relatora de la ONU por una Vivienda Adecuada 2008-2014). En el acto se presentará el libro “La guerra de los lugares” donde Rolnik analiza la situación de la vivienda a lo largo de diferentes países y continentes, a la vez que explica las causas y actores políticos y económicos del proceso de desposesión de la vivienda y de la tierra que esta sucediendo en todo el mundo.

El debate contará con la participación de un mimbro del Sindicat de Llogaters.

Miércoles 28 de marzo a las 19: 00h en l’Auditorio de la Lleialtat Santsenca, c/ Olzinelles 31, Barcelona

També es presentarà el llibre a València el dia anterior

3 comentarios en “[PRESENTACIÓ] La guerra de los lugares de Raquel Rolnik

  • Hola m’agradaria saber on puc comprar aquest llibre, es pot comprar online? alguna llibreria a Barcelona on estigui disponible? Gràcies 🙂

  • A Barcelona ja l’hem portat a la Ciutat Invisible, però al llarg de la setmana vinent el podras trobar a la resta de llibreries alternatives (Espai contrabandos, Aldarull, El Lokal, Rosa de foc etc…)
    Gràcies!

Los comentarios están cerrados.