La guerra de los lugares de Raquel Rolnik

El proper dimecres 28 de març us convidem a assistir a la xerrada que realitzarà Raquel Rolnik (relatora de la ONU per un Habitatge Adequat 2008-2014). A l’acte es presentarà el llibre “La guerra de los lugares” on Rolnik analitza la situació de l’habitatge al llarg de diferents països i continents, alhora que explica les causes i els actors polítics i econòmics del procés de despossessió de l’habitatge i de la terra que està succeint a tot el món.

El debat comptarà amb la participació d’un membre del Sindicat de Llogaters.

Dijous 28 de març a les 19:00h a l’Auditori de la Lleialtat Santsenca, c/Olzinelles 31, Barcelona

El próximo miércoles 28 de marzo os invitamos a asistir a la charla que realizara Raquel Rolnik (relatora de la ONU por una Vivienda Adecuada 2008-2014). En el acto se presentará el libro “La guerra de los lugares” donde Rolnik analiza la situación de la vivienda a lo largo de diferentes países y continentes, a la vez que explica las causas y actores políticos y económicos del proceso de desposesión de la vivienda y de la tierra que esta sucediendo en todo el mundo.

El debate contará con la participación de un mimbro del Sindicat de Llogaters.

Miércoles 28 de marzo a las 19: 00h en l’Auditorio de la Lleialtat Santsenca, c/ Olzinelles 31, Barcelona

També es presentarà el llibre a València el dia anterior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *