Bagong!

Volem explicar la realitat dels treballadors i les treballadores que resisteixen al capitalisme i a l’explotació laboral amb noves i antigues formes de lluita. Llibres per parlar de les lluites obreres, de l’economia popular, social i solidària.
De cooperativisme i autogestió. I no només de lluites a casa nostra, sinó d’arreu del món, doncs amb un capitalisme global i una producció deslocalitzada, ara toca cridar Bagong! (vaga en xinès). 


La col·lecció té els seus orígens en la Biblioteca Economía de los Trabajadores, fundada a l’Argentina per treballadores i militants de les empreses recuperades.

Queremos explicar la realidad de los trabajadores y las trabajadoras que resisten al capitalismo y la explotación laboral con nuevas y antiguas formas de lucha. Libros para hablar de las luchas obreras, de la economía popular, social y solidaria. De cooperativismo y autogestión. Y no sólo de luchas en nuestro país, sino de todo el mundo, pues con un capitalismo global y una producción deslocalizada, ahora toca gritar Bagong! (huelga en chino).


La colección tiene sus orígenes en la Biblioteca Economía de los Trabajadores, fundada en Argentina por trabajadoras y militantes de las empresas recuperadas.