Blog

Novetats de Tardor 2023

novetats tardor 2023

Encara queden uns dies d’estiu, però a Descontrol comencem el curs amb quatre novetats tardorenques: dues novel·les i dos assajos. Esperem que xaleu llegint-les tant com nosaltres hem xalat editant-les i produint-les 💖

Las sombras no arden

Las sombras no arden

de Erik Valenčič

Género: Novela
Idioma: Castellano
Precio: 18,00 €

Más info…

Una crisis económica galopante con una inflación desbocada, recortes generalizados de derechos, libertades, salarios y poder adquisitivo; una sociedad en bancarrota. En esta sociedad del espectáculo, un grupo de jóvenes se plantea romper con la monotonía mercantilista y la rueda de la Normalidad y se empieza a organizar para generar situaciones que, como mínimo, empiecen a cambiar las cosas…

Diez delitos sincronizados

Diez delitos sincronizados

de Tomás Bernal

Género: Novela negra
Idioma: Castellano
Precio: 18,00 €

Más info…

De la misma forma que el aleteo de una mariposa puede generar tempestades a miles de quilómetros de distancia, nuestras vidas están interconectadas de las formas más insospechadas. Las acciones más inocentes, o aquellas que no lo son tanto, generan reacciones en cadena. Porque nuestras vidas están sincronizadas, incluso nuestros delitos. Asesinato, extorsión, justicia, venganza, espiritismo…

Manchuria

Manchuria, la revolución olvidada

Tres años de comuna libertaria impulsada por el anarquismo coreano (1929-1932)

de Emilio Crisi

Género: Ensayo
Idioma: Castellano
Precio: 15,00 €

Más info…

El historiador Emilio Crisis rescata la memoria de la comuna libertaria que el anarquismo coreano impulsó en Manchuria desde 1929 hasta 1932 y que se convirtió en una de las tres revoluciones anarquistas más importantes de la historia. Sus implementaciones prácticas y su resistencia contra los imperialismos japonés y soviético nos aportan, desde la distancia, importantes aprendizajes.

Portada "Bi"

Bi

Apuntes para una revolución bisexual

de Shiri Eisner

Género: Ensayo
Idioma: Castellano
Precio: 20,00 €

Más info…

La activiste feministe, bisexual y genderqueer Shiri Eisner desgrana los múltiples significados y las políticas de la bisexualidad, destacando cómo esta puede abrir nuevas y emocionantes formas de desafiar las convenciones sociales. Este es un manifiesto radical para una comunidad que ha sido silenciada, borrada y negada con demasiada frecuencia, y un punto de partida desde el cual lanzar una revolución bisexual.

Novetats d’Estiu 2023

Novetats d'Estiu 2023

Des de Descontrol Editorial us proposem tres lectures d’estiu: desconnecta del mòbil amb el repte de Sergi Onorato, aprèn sobre la lluita anarquista de Quico Sabaté o sorprèn-te amb la frescor dels escrits d’Emma Goldman.

Ayuno digital

Ayuno digital

Autoayuda colectiva para cambiarlo todo

de Sergi Onorato Esteve

ISBN: 978-84-18283-27-7
Idioma: Castellano
Preu: 18,00 €

A partir de una experiencia colectiva, este libro propone un método para escapar de la saturación de un dispositivo y de una industria diseñados para reclamar constantemente nuestra atención. Como en una huelga, la intención es abrir un espacio que nos permita experimentar otras maneras de relacionarnos con nosotras mismas y con otras personas… sin estar intervenidas por los algoritmos.

Quico Sabaté i la guerrilla anarquista

Quico Sabaté

i la guerrilla anarquista

Obra col·lectiva coordinada per la Comissió Centenari Quico Sabaté

ISBN: 978-84-18283-57-4
Idioma: Català
Preu: 15,00 €

Aquest treball col·lectiu recopila i actualitza la memòria de Quico Sabaté i la lluita de diferents grups d’acció de guerrilla urbana i anarquista a Catalunya durant el període de 1939 – 1960. Amb aquest llibre no pretenem només realitzar una recuperació històrica, sinó que pensem que aquesta experiència pot aportar elements de reflexió que ajudin a encarar la lluita del present i del futur de les noves generacions.

Emma Goldman

Recopilatorio de escritos

de Emma Goldman

ISBN: 978-84-18283-49-9
Idioma: Castellano
Preu: 10,00 €

La que fue catalogada como “la mujer más peligrosa de Estados Unidos” a inicios del siglo XX todavía tiene mucho que enseñarnos hoy, tanto por sus ideas como por su biografía. En este libro se recopilan algunos de sus textos, que recorren temas tan diversos como la sexualidad, el anarquismo o la Revolución del 36, pues el profundo compromiso de Goldman con el ideal de la libertad la llevó a defender una amplia gama de causas.

El Premi Descontrol 2023 ja té guanyadores

Premi Descontrol 2023

Després de declarar deserta l’edició del Premi Descontrol 2022 (categoria narrativa), i després també de fer una anàlisi autocrítica del nostre catàleg, vam decidir canviar les bases del premi d’aquest any i no podem estar més contentes amb els resultats!

El fet que hi ha un gran desequilibri de gènere en l’autoria de les publicacions que conformen el nostre catàleg és una realitat indiscutible: la majoria dels nostres autors són homes cis. Des de Descontrol, fa temps que treballem per transitar un camí que ens porti a equilibrar aquesta situació. Volem publicar textos escrits per dones i identitats dissidents. Volem oferir un catàleg amb una mirada més àmplia i justa per als lectors, les lectores i lis lectoris. Però com podem fer-ho si la majoria de les propostes que rebem en el dia a dia són escrites per homes cis?

Creiem que els motius d’aquesta desigualtat són molts. En primer lloc, és molt més fàcil accedir a autors clàssics homes, ja que moltes escriptores han estat esborrades al llarg de la història. En aquest sentit, volem destacar la gran feina feta els últims anys per tantes persones que estan recuperant referents oblidades o silenciades, com per exemple les companyes de La Nave Invisible. Citant aquest fil fantàstic de Laura Huelin (@CanalNost), no es pot exigir l’excel·lència i la perfecció a les dones per accedir a un espai. Així que sí, s’han de publicar i reeditar més textos escrits per dones i altres identitats dissidents i no es tracta d’una moda, no és una lepra invasiva: recuperar les nostres genealogies és tan necessari com animar a la creació contemporània a aquelles identitats històricament silenciades, per aconseguir així desfer-nos de la síndrome de la impostora.

D’altra banda, també és obvi que les dones ens trobem amb obstacles afegits quan fem treballs creatius. Tenim menys temps lliure, ja que treballem més que els homes: conciliem treball productiu amb reproductiu i, fins i tot aquelles que compartim responsabilitats amb companys homes, continuem assumint més càrrega mental que ells. Tot treball requereix temps, i el treball creatiu requereix, a més, que aquest temps sigui de qualitat, en un entorn propici, Una habitació pròpia, i una xarxa afectiva i de cures. La frase de “darrere de tot gran home hi ha una gran dona” és una merda, però visibilitza a la perfecció com aquells il·lustres pensadors, artistes, enginyers, científics… van ser capaços d’assolir els seus èxits perquè comptaven amb tota una xarxa feminitzada que els proporcionava les cures pertinents perquè les seves ments i cossos estiguessin totalment centrats en la realització de les seves obres.

Per tot això, en aquesta edició del Premi Descontrol, no ser un home cis era una condició indispensable per guanyar. No teníem ni idea de quina resposta i quins resultats obtindríem amb aquesta decisió, així que ens vam endur una grata sorpresa quan vam tancar-nos a valorar les propostes: en vam rebre tantes, i tan bones, que no ens va ser gens fàcil triar-ne només una. Racisme, transició ecològica, quita de custòdies i ventres subrogats, l’aigua com a negoci, maternitats alternatives… són algunes de les temàtiques de les propostes que més ens han agradat. Temes complexos, controvertits i d’actualitat que hem d’analitzar per poder reflexionar i prendre partit.

Així que, finalment, posseïdes pel fomo editorial, hem decidit seleccionar una guanyadora i un accèssit. La guanyadora, Marta Lizcano Barrio, escriurà un assaig sobre la crisi de l’aigua. I, en segon lloc, María Ignacia Ibarra Eliessetch agafarà com a objecte d’estudi la “blanquitud”, amb l’objectiu de propiciar noves fórmules i diàlegs en els moviments socials del territori. També volem donar les gràcies a la resta de les persones que us heu presentat en aquesta edició del Premi Descontrol amb propostes fantàstiques que esperem que vegin la llum aviat.

Finalment, aprofitem per recordar a la resta d’autoris i autores que sempre estem obertes a rebre manuscrits: podeu fer-ho a través d’aquest formulari.

Descontrol a Sant Jordi

Bodegó de llibres

Aquest Sant Jordi, busqueu Descontrol! Us compartim algunes de les distris de col·lectius que tindran els nostres llibres.

Aprofitem també per animar-vos que doneu suport a les llibreries alternatives i de barri, ja que el 23 d’abril és un dia crucial per totes nosaltres, les entitats alternatives del món del llibre.

Barcelona


Descontrol Editorial
9:00 – 21:00 h | Passeig Lluís Companys (Arc de Triomf)
9:00 – 21:00 h | Plaça Revolució (Gràcia)

Sindicat de Llogateres
10:00 – 20:00 h | Mercat de Sant Antoni

Sindicat de Barri de Poble Sec
10:00 – 20:00 h | Av. Paral·lel amb Ronda Sant Pau (Poble Sec)

Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere
10:00 – 19:00 h | Rambla Catalunya, 30-32 (Dreta de l’Eixample)

Ateneu La Zitzània
11:00 – 18:00 h | C/Dos de Maig, 184 (El Clot)

Caldes de Montbui


Ateneu Democràtic i Progressista
10:00 – 20:00 h | Av. Pi i Maragall, entre C/Escoles Pies i C/George Lawrence Davis

Castelldefels


Ateneu Arreplegades
9:00 – 21:00 h | Plaça de l’Església

Cerdanyola del Vallès


Cerdanyola Educació Feminista
10:00 – 20:00 h | Plaça de l’Abat Oliva

Girona


CGT Girona
10:00 – 20:00 h | Plaça El·liptica

Lleida


Biblioteca Anarquista Maria Rius
9:00 – 20:00 h | Rambla Ferran (alçada CAP – C/del Nord)

Masnou


Casal Popular La Mina
9:00 – 20:00 h | Plaça Catalunya

Premià de Mar


CNT Premià
10:00 – 20:00 h | C/Reverend Josep Paradeda amb C/de Sant Antoni

Ripoll


Ateneu Bagauda
10:00 – 20:00 h | C/de Mossèn Cinto Verdaguer

Sant Cugat del Vallès


El Cugatenc
10:00 – 20:00 h | Al voltant del monestir

Hora Bruixa
9:00 – 20:00 h | Entre C/de la Torre i la Pl. 1 d’octubre

Tarragona


Ateneu Llibertari Alomà
9:00 – 20:00 h | Rambla Nova, 35

Terrassa


Kasalet de Terrassa
8:00 – 20:00 h | Rambla d’Ègara amb C/d’Ireneu

Viladecans


CSO Els Timbres
9:00 – 21:00 h | Plaça de l’Església de St. Joan

Vilanova i la Geltrú


Lluna Negra
12:00 – 20:00 h | La Rambla (part de dalt)

Vilassar de Dalt


Ateneu Estrella
9:00 – 20:00 h | Plaça de la Vila

Recomanacions descontrolades

Bodegó de recomanacions

Com que considerem que ja us hem donat prou la turra amb les nostres novetats, hem decidit que per aquest Sant Jordi cadascuna de nosaltres faci una recomanació d’un llibre d’una altra editorial:

El Pablo recomana:

Matar a la bestia

Historia secreta de la guerra civil

de VV.AA.

Editorial La Felguera

«Esta es la guerra que jamás te contaron, una en donde las grandes historias dan paso a aquellas otras protagonizadas por los sin nombre. Singulares, extraordinarias y, en gran medida, desconocidas, que reflejan la movilización total y la generosidad.»

L’Ana recomana:

Tengo miedo torero

de Pedro Lemebel

Editorial Las afueras

«En el Santiago fantasmal y urgente de los años ochenta, entre cargas policiales y concentraciones por los desaparecidos, un joven militante que participa en un atentado contra Augusto Pinochet vive una relación con la Loca del Frente, un homosexual que lo ayuda en su acción contra el dictador.»

El Facu recomana:

Salta la garra blanca descontrolada

Reflexiones sobre las políticas de control de las barras de fútbol chilena

de Ricardo Cuevas Bascuñán

Caballito de Batalla

«Este libro presenta un panorama del fútbol de Chile sumamente interesante, que enriquece las discusiones que otros autores han producido en estos últimos años tanto en el ámbito de dicho país como en Sudamérica.»

L’Hèctor recomana:

Divertirse hasta morir

El discurso político en la era del «show business»

de Neil Postman

Ediciones de la Tempestad

«Neil Postman, con Huxley, se pregunta “de qué nos reímos y por qué hemos dejado de pensar”, y dirige sus respuestas a la televisión y a su modo entretenido de presentar, que ha transformado drásticamente la política, la educación, el periodismo, la ciencia y la religión.»

L’Ibai recomana:

Los del sud us matarem a tots

de Valero Sanmartí

Editorial Males Herbes

«Una crítica ferotge, corrosiva i sanguinària de la realitat catalana en la qual els personatges més visibles del món polític, cultural i econòmic català apareixen caricaturitzats, deformats i maltractats fins a uns extrems mai vistos.»

La Júlia recomana:

Resistencia bisexual

Mapas para una disidencia habitable

de Elisa Coll

Editorial Melusina

«La escritura de Elisa Coll recurre a la investigación y las vísceras para proponernos una aproximación a la vez personal y política a la bisexualidad como identidad en constante disidencia, más allá del deseo y en abierta resistencia a la violencia estructural.»

L’Ane recomana:

Zauri Bolodia

de Oier Guillan

Txalaparta

«Krisian dagoen aktore baten egunerokoa da liburu hau. Undergroundean hasi eta idealista porrokatua den Zauri Bolodia apurka-apurka profesionalizatu da; bide horretan etorriko zaizkio nekea, desengainua, prekaritatearen zama eta, azkenik, bere burua berrasmatu beharra. Bidaia literario horretan, Oier Guillanen alter egoa den horrek kulturaz hausnartzen du, amateurismoa vs profesionaltasunaz, hizkuntzaz eta politikaz, generoaz eta sorkuntza prozesuaz.»

El Sergi recomana:

Los años de la discordia

Del Modelo a la Marca Barcelona

de Jose Mansilla

Apostroph

«Este libro habla de la nueva vuelta de trueca del sistema, en el marco de los ajustes del gobierno municipal durante la Gran Recesión. En Barcelona, como en otras ciudades globales, se pone de manifiesto la tensión entre las visiones antagónicas del modelo urbano de las élites y de las clases populares.»

Novetats de Primavera 2023

Novetats de Primavera 2023

La primavera ja és aquí i amb ella arriben també les nostres novetats editorials. Trobeu-les aviat a les vostres llibreries alternaties i de barri de confiança! I recordeu, el 23 d’abril és una festa preciosa, sí, però les llibreries segueixen obertes la resta dels 364 dies de l’any.

L'espera del milicià

L’espera del milicià

de Jordi Soler

ISBN: 978-84-18283-48-2
Idioma: Català
Col·lecció: Desbordant Lletres
Preu: 15,00 €

Pau Colomina, milicià anarcosindicalista, combatent als carrers de Barcelona i al Front d’Aragó, és destinat a Fogueres de Balaguer, un destí de rereguarda que, a més, és el poble de la seva família. Quan el front es desfà i la guerra s’apropa al poble, dubta si marxar, com tots, o quedar-se. Què podia esperar d’una guerra que estaven perdent i d’una revolució castrada? El fals dilema ara es presentava amb tota la seva cruesa: ni guerra ni revolució. Només quedava lluitar pels teus i… sobreviure. 

El viatge de la Paula

El viatge de la Paula

La vida després d’una agressió sexual

de Laura Roqueta

ISBN: 978-84-18283-51-2
Idioma: Català
Preu: 14,00 €

Aquesta és una història que no escoltem sovint. La Paula va patir una agressió sexual quan tenia 16 anys. Vuit anys després, decideix emprendre un procés de recuperació. El camí no serà fàcil. El viatge de la Paula és una història plena d’aprenentatges, però també d’obstacles. Acompanya a la Paula en el seu viatge i descobreix com, entre totis, totes i tots, podem fer front a la violència sexual.

El viaje de Paula

El viaje de Paula

La vida después de una agresión sexual

de Laura Roqueta

ISBN: 978-84-18283-52-9
Idioma: Castellano
Preu: 14,00 €

Esta es una historia que no escuchamos a menudo. Paula sufrió una agresión sexual cuando tenía 16 años. Ocho años después, decide emprender un proceso de recuperación. El camino no será fácil. El viaje de Paula es una historia llena de aprendizajes, pero también de obstáculos. Acompaña a Paula en su viaje y descubre cómo, entre todes, todas y todos, podemos hacer frente a la violencia sexual.

Negro hueso

Negro hueso

Recuerdos de infancia

de bell hooks

ISBN: 978-84-18283-53-6
Idioma: Castellano
Col·lecció: Fem Veus
Preu: 12,90 €

En este breve relato autobiográfico, bell hooks ilumina con una gran sensibilidad diferentes elementos y personajes que componían su mundo infantil, el de una niña negra en el sur segregador de los EUA. El racismo, la violencia, la pobreza y el machismo se contraponen a la ternura, el amor, la lealtad y la rebeldía en la lucha de bell hooks para encender la memoria, desarrollar la creatividad, disfrutar de la soledad de los libros y liberarse de los roles que se le imponen por el hecho de ser mujer, pobre y negra.

Ayuno tecnológico

Ayuno tecnológico

de Federico Zenoni

ISBN: 978-84-18283-50-5
Idioma: Castellano
Col·lecció: Barricada Present
Preu: 10,00 €

Ayuno tecnológico, publicado originalmente en Italia el 2004, fue una edición de un cómic con viñetas. Encuadernado con cubiertas de cartón y collage cosida, sirvió en aquel momento para hacer reflexionar sobre cómo nos influencian y condicionan las tecnologías que ha creado el ser humano en la época moderna. Cada vez más, las tecnologías configuran nuestro presente y es por eso que el “tecnoayuno” es más necesario que nunca.

Fira Descontrolada 2023

Fira Descontrolada 2023

Us presentem el programa de la Fira Descontrolada 2023: tornem a omplir Can Batlló de llibres, xerrades, música i més!

Divendres, 17 de març

18:00 h | Auditori
Kobane (2022)
Presentació i projecció en versió original i amb subtítols en català de la pel·lícula Kobane (2022), de la directora Özlem Yasar i produïda per Rojava Film Commune.

Sinopsis:
Zohra, una lluitadora de 32 anys de l’YPJ, que es converteix en la líder de la unitat militar després que la comandant que hi havia al capdavant fuig del camp de batalla. La seva empenta permet abanderar les forces kurdes en trencament del setge de Kobane i alliberar la ciutat tot i la superació numèrica i armamentística d’Estat Islàmic.

Dissabte, 18 de març

11:00 h – 20:00 h | Carrer 11 de juny
Fira de llibres
Amb Apostroph, Arcàdia, Bauma, Caballito de Batalla, Descontrol,Don’t Hit A La Negrx, Imbunche, Impremta Col·lectiva, La Fiera, La Màquina, Pol·len, Sin Fin, Tercero Incluido, Tintamotora i Virus.

11:00 h – 13:00 h | Nau Espai Familiar
Espai Familiar
La Nau Espai Familiar (Bloc 2) estarà oberta durant el matí com a espai lúdic per a criatures.

11:00 h | Carrer 11 de juny
Taula Rodona: Contra el capital
Parlarem d’estratègies anarquistes en el frontde la lluita econòmica amb ponents de Colze a colze, Obrim el cercle i Descontrol Editorial. El sistema utilitza l’economia com una arma més per a la dominació. Les anarquistes, històricament, també hi hem fet front de diferents maneres. Però quines estratègies són vàlides actualment? De quina forma ens protegim contra els atacs del capital? Quines alternatives tenim?

14:00 h – 15:30 h | Nau 69
Dinar
Hi haurà pintxos i un menú de 10€ amb amanida de colors, fideuà de verdures de temporada i bolets, i postre fred de pinya i coco, de la mà de Cuina Can Batlló.
Venda anticipada de tiquets a Descontroli, durant la mateixa jornada, a la Nau 69.

17:00 h | Carrer 11 de juny
Diàleg: Brujería y contracultura gay
Sara Alcina (filòloga, traductora i docent de secundària) i Maria Cardona (llibretera de Synusia) dialogaran al voltant del llibre Brujería y contracultura gay, d’Arthur Evans.

Sobre el llibre:
Publicat per primer cop en anglès el 1978, el llibre d’Arthur Evans traça els orígens de la persecució i la intolerància envers la dissidència sexual i de gènere, una història ignorada i englobada dins de la repressió contra l’anomenada “bruixeria”.

19:30 h | Bloc 11 (Aula 3)
Presentació: Follando con mujeres trans
Iki Peña Yos presentarà aquest text de Mira Bellweather en un espai exclusiu per a persones dissidents sexuals i/o de gènere, trans*, travestis, no-binàries i gènere no conforme.
Inscripció prèvia fins a exhaurir places a comunicacio@descontrol.cat.

Follando con mujeres trans

Sobre el llibre:
El innovador texto de Mira no es tanto una guía sobre cómo tener sexo como persona trans o con una persona trans, sino lo que la cultura trans puede enseñarnos sobre el sexo y la sexualidad: consentimiento, exploración, conocernos y querernos, fluidez y romance. Mira captura esta sabiduría en su texto, desde la práctica poco conocida de “muffing” hasta juguetes, anatomía, comunicación, amistad y mucho más.

Novetats d’Hivern 2022

Novetats d'Hivern

Des de Descontrol Editorial us presentem les nostres pròximes publicacions! Aquest hivern us portem diners, sexe amb dones trans, la caiguda dels tsars russos i salseo entre CNT i AIT. Demaneu-les a les vostres llibreries alternaties i de barri de confiança!

Dineros

Dineros

Teoría y práctica de la subversión monetaria

de Anónimo

ISBN: 978-84-18283-45-1
Idioma: Castellano
Col·lecció: Idees Negres
Preu: 15,00 €

¿Qué es el dinero? Nuestra sociedad está aparentemente condicionada bajo los parámetros monetarios: todo puede ser comprado, todo puede ser vendido. Comprado y vendido a cambio de dinero, claro. El dinero atraviesa prácticamente todos los aspectos de nuestras vidas. Y, sin embargo, ignoramos casi por completo qué es. Por lo tanto, si aspiramos a liberarnos de sus cadenas, es preciso conocer los entresijos del dinero.

Follando con mujeres trans

Follando con muejres trans

Fucking Trans Women

de Mira Bellwether

ISBN: 978-84-18283-47-5
Idioma: Castellano
Col·lecció: Fem Veus
Preu: 19,00 €

El innovador texto de Mira no es tanto una guía sobre cómo tener sexo como persona trans o con una persona trans, sino lo que la cultura trans puede enseñarnos sobre el sexo y la sexualidad. La cultura trans es consentimiento, exploración, conocernos y querernos, fluidez y romance. Mira captura esta sabiduría en su texto, desde la práctica poco conocida de “muffing” hasta juguetes, anatomía, comunicación, amistad y mucho más.

La revolución desconocida

La revolución desconocida

1917-1921

de Volin

ISBN: 978-84-18283-07-9
Idioma: Castellano
Col·lecció: Re-Memorant
Preu: 20,00 €

Volin, protagonista del período 1917-1921, levanta el velo sobre la revolución que hizo caer el trono de los zares, derrocó al gobierno provisional, a la burguesía ascendente e hizo temblar al nuevo poder bolchevique que acabaría por dominarla y destruirla. Es la historia de la represión a los movimientos anarquistas y a los revolucionarios «disidentes»; la historia de los marineros de Kronstadt y del ejército insurreccional de Ucrania. A pesar de su derrota contra el Ejército Rojo, estas dos experiencias anti-autoritarias son las verdaderas enseñanzas de la Revolución Rusa.

CNT vs AIT

CNT vs AIT

Los comités superiores cenetistas contra la oposición revolucionaria interna e internacional (1936-1939)

de Agustín Guillamón

ISBN: 978-84-18283-46-8
Idioma: Castellano
Col·lecció: Re-Memorant
Preu: 20,00 €

Este libro explica minuciosamente la peripecias, debates y broncas del congreso extraordinario de la AIT, que se reunió en 1937 bajo la amenaza de la delegación española de la CNT de construir una nueva Internacional al margen de la AIT. El libro finaliza destacando la fundación del grupo franco-español de Los Amigos de Durruti, que nos descubre la existencia de un brillante y esperanzador anarquismo revolucionario organizado que no pudo superar el inicio de la Segunda Guerra Mundial.

Novetats de Tardor 2022

Novetats de Tardor 2022

Comencem el curs anunciant les Novetats de Tardor de Descontrol Editorial!

Us presentem amb molta il·lusió els quatre nous títols amb els que ampliem el nostre catàleg editorial:

L'alt preu del materialisme

L’alt preu del materialisme

de Tim Kasser

ISBN: 978-84-18283-32-1
Idioma: Català
Col·lecció: Barricada Present
Preu: 16,00 €

Aquest estudi és el resultat d’anys d’investigació sobre com els valors materialistes i la cultura consumista afecten la nostra felicitat quotidiana i la nostra salut psicològica. Kasser proposa també canvis sobre les nostres vides i sobre la societat en general per allunyar-nos dels objectius materialistes i aconseguir així una millor qualitat de vida.

A més, aquesta edició compta amb un nou anàlisi on l’autor relaciona el materialisme amb l’ús de les xarxes socials i Internet en general.

Anarquismos en perspectiva

Anarquismos en perspectiva

Conjugar el pensamiento libertario para luchar el presente

de Tomás Ibáñez

ISBN: 978-84-18283-41-3
Idioma: Castellano
Col·lecció: Idees Negres
Preu: 15,00 €

Esta es una reflexión en torno a algunos de los temas del pensamiento y de las prácticas anarquistas que ya no parecen responder con suficiente acierto a las exigencias de las luchas actuales y a los retos del pensamiento crítico contemporáneo.

“No hay anarquismo más genuino que el que es capaz de dirigir hacia si mismo la más implacable de las miradas críticas.”

Descarrega’t aquí el Full de Novetats en .pdf