Envia’ns un manuscrit

T’agrada escriure? Vols publicar el teu manuscrit? Potser som la teva editorial! Emplena el formulari que trobaràs a continuació i valorarem la teva proposta tan aviat com ens sigui possible. Utilitza tot l’espai que necessitis per explicar-te i, sobretot, tingues en compte que només rebem textos acabats.

Si pre-seleccionem el teu manuscrit, en farem un informe de lectura i el valorarem al Consell Editorial (un cop al trimestre). Si decidim publicar-lo, aquest procés pot tardar d’un a dos anys.

1 Step 1

Sobre l'autoria

Sobre el manuscrit

Sobre l'editorial

Puja el manuscrit

El teu contacte

Vols rebre el butlletí de Descontrol Editorial?No som gaire pesades, ho prometem! I només t'enviarem informació que realment creguem que t'interessarà. Pots cancel·lar la teva subscripció en qualsevol moment mitjançant l’enllaç que trobaràs al final de cada butlletí.


Avís legal

T’informem que Descontrol Editorial & Impremta SCCL, responsable del tractament de les dades que ens facilitis, amb correu gestio@descontrol.cat i telèfon 93 422 37 87, tractem les dades de les persones interessades amb finalitat comunicativa, t’enviarem informació de l’entitat, llibres i campanyes que realitzem. Les dades són tractades sota mesures de seguretat i no seran cedides a tercers. Pots fer ús del teu dret de consulta, cancel·lació, ratificació o supressió de les teves dades en qualsevol moment, i consultar informació sobre la nostra política de protecció.keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder