Fira Descontrolada 2023

Fira Descontrolada 2023

Us presentem el programa de la Fira Descontrolada 2023: tornem a omplir Can Batlló de llibres, xerrades, música i més!

Divendres, 17 de març

18:00 h | Auditori
Kobane (2022)
Presentació i projecció en versió original i amb subtítols en català de la pel·lícula Kobane (2022), de la directora Özlem Yasar i produïda per Rojava Film Commune.

Sinopsis:
Zohra, una lluitadora de 32 anys de l’YPJ, que es converteix en la líder de la unitat militar després que la comandant que hi havia al capdavant fuig del camp de batalla. La seva empenta permet abanderar les forces kurdes en trencament del setge de Kobane i alliberar la ciutat tot i la superació numèrica i armamentística d’Estat Islàmic.

Dissabte, 18 de març

11:00 h – 20:00 h | Carrer 11 de juny
Fira de llibres
Amb Apostroph, Arcàdia, Bauma, Caballito de Batalla, Descontrol,Don’t Hit A La Negrx, Imbunche, Impremta Col·lectiva, La Fiera, La Màquina, Pol·len, Sin Fin, Tercero Incluido, Tintamotora i Virus.

11:00 h – 13:00 h | Nau Espai Familiar
Espai Familiar
La Nau Espai Familiar (Bloc 2) estarà oberta durant el matí com a espai lúdic per a criatures.

11:00 h | Carrer 11 de juny
Taula Rodona: Contra el capital
Parlarem d’estratègies anarquistes en el frontde la lluita econòmica amb ponents de Colze a colze, Obrim el cercle i Descontrol Editorial. El sistema utilitza l’economia com una arma més per a la dominació. Les anarquistes, històricament, també hi hem fet front de diferents maneres. Però quines estratègies són vàlides actualment? De quina forma ens protegim contra els atacs del capital? Quines alternatives tenim?

14:00 h – 15:30 h | Nau 69
Dinar
Hi haurà pintxos i un menú de 10€ amb amanida de colors, fideuà de verdures de temporada i bolets, i postre fred de pinya i coco, de la mà de Cuina Can Batlló.
Venda anticipada de tiquets a Descontroli, durant la mateixa jornada, a la Nau 69.

17:00 h | Carrer 11 de juny
Diàleg: Brujería y contracultura gay
Sara Alcina (filòloga, traductora i docent de secundària) i Maria Cardona (llibretera de Synusia) dialogaran al voltant del llibre Brujería y contracultura gay, d’Arthur Evans.

Sobre el llibre:
Publicat per primer cop en anglès el 1978, el llibre d’Arthur Evans traça els orígens de la persecució i la intolerància envers la dissidència sexual i de gènere, una història ignorada i englobada dins de la repressió contra l’anomenada “bruixeria”.

19:30 h | Bloc 11 (Aula 3)
Presentació: Follando con mujeres trans
Iki Peña Yos presentarà aquest text de Mira Bellweather en un espai exclusiu per a persones dissidents sexuals i/o de gènere, trans*, travestis, no-binàries i gènere no conforme.
Inscripció prèvia fins a exhaurir places a comunicacio@descontrol.cat.

Follando con mujeres trans

Sobre el llibre:
El innovador texto de Mira no es tanto una guía sobre cómo tener sexo como persona trans o con una persona trans, sino lo que la cultura trans puede enseñarnos sobre el sexo y la sexualidad: consentimiento, exploración, conocernos y querernos, fluidez y romance. Mira captura esta sabiduría en su texto, desde la práctica poco conocida de “muffing” hasta juguetes, anatomía, comunicación, amistad y mucho más.