1 Step 1
Manuscrit Editorial
Versión castellano > https://descontrol.cat/form-view/11
T’agrada escriure? tens algun manuscrit escrit que vols publicar? Potser som la teva editorial. Fes referència a altres textos que hagis escrit, la teva trajectòria com autor/autora, petita biografia personal. Ah! i sobretot mira’t el nostre catàleg per verificar que el contingut del teu escrit encaixa amb les temàtiques del nostre fons editorial.
Respòn a les preguntes i utilitza tot l'espai que necessitis. Hem dividit el formulari en diferents àmbits.
Autoria
Text
Editorial
--------------------------------------
Deixa'ns el teu contacte personal i passarem a fer una primera selecció . Si pre-seleccionem el text en farem un informe de lectura i el valorarem al Consell Editorial per a la seva publicació. Els tempos d’aquest procés són de 3 a 6 mesos per a la valoració i de 1 a 2 anys per a la publicació Per enviar el manuscrit adjunta'l arrossegant-lo al botó inferior. Format del text PDF o Word. Només un arxiu per manuscrit.


Avís legal


D’acord amb la normativa de protecció de dades, t'informem que Descontrol Editorial i Impremta SCCL tracta les teves dades personals amb la finalitat de gestionar la teva inscripció. Aquesta finalitat està legitimada segons el teu consentiment.


Tret d’obligació legal, les teves dades no se cediran a tercer si s’eliminaran un cop es compleixin les obligacions legals derivades de la gestió sol·licitada. Tens dret a accedir a les teves dades, rectificar-les i suprimir-les, i també altres drets sobre aquestes dades. Pots consultar informació addicional sobre el tractament i la protecció de dades a gestio@descontrol.catkeyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder