Josep Lluís Facerías i els seus grups d’acció

ISBN:978-84-182-83-12-3

IDIOMA:  Català

COL·LECCIÓ: Re-Memorant

AUTOR: Obra col·lectiva coordinada per: Ricard de Vargas y Roger Costa 

FORMAT212 cm x 145 cm

PÁGINAS432

PREU:  18,00€

Compra’l a Llibreries

Compra’l a Internet

Josep Lluís Facerías i els seus grups d’acció

Obra col·lectiva coordinada per: Ricard de Vargas y Roger Costa

Ara que fa 100 anys del naixement del guerriller urbà Josep Lluís Facerías, s’ha considerat necessari publicar aquest llibre a fi de recuperar la seva lluita, menystinguda com a conseqüència dels Pactes de la Transició. Cal restablir el seu compromís llibertari que el va portar a lluitar contra la dictadura franquista durant els anys quaranta i cinquanta.

Ara més que mai cal recuperar la història resistent perquè serveixi d’estímul per seguir la lluita en els moments actuals tan difícils. Calen referents com en Josep Lluís Facerías i els seus grups d’acció, que van saber plantar cara a la dictadura. Cal tenir en compte aquestes lluites i actuar amb fermesa per combatre les noves formes d’esclavatge i sotmetiment social.

La vida d’en Facerías la va donar a conèixer el seu amic, l’historiador Antoni Téllez. Aquest llibre que tens a les mans, resultat d’un treball i d’un esforç col·lectiu, és un complement a la seva obra, amb noves aportacions d’interès: textos escrits pel propi Facerías, testimonis de la època, documentació inèdita, 54 biografies de membres dels seus grups d’acció i molt més.

 

Josep Lluís Facerías i els seus grups d’acció-

Obra col·lectiva coordinada per: Ricard de Vargas y Roger Costa Re-Memorant