Les Aventures de la Nona

ISBN: 978-84-18283-22-2

IDIOMA:  Català

COL·LECCIÓ: Desbordant Lletres

AUTOR: Montserrat Puig Garrido

FORMAT21 cm x 13 cm

PÁGINAS 253

PREU:  15,00€

Compra’l a Llibreries

Compra’l a Internet

Les Aventures de la Nona

Montserrat Puig Garrido

La Nona és una nena de nou anys a qui li encanten els llibres. De la seva imaginació sorgeix aquesta aventura on la solidaritat, l’ecologia, el treball laboriós, la inclusió, la raó, el seny i sobretot l’amistat son la base d’una vida lliure a Autonomia. Però en Monadi, rei d’Argirocràcia està vigilant per raptar i portar al seu país les persones  lliures per esclavitzar-les. Aconseguiran les nostres amigues alliberar la Nona d’un país on els diners són més lliures que les persones?
 

Sobre l’autora

Montserrat Puig Garrido. Pedagoga, mim, pallassa, animadora multi-instrumental, actriu, activista al barri de Sants de fa força anys, que es guanya les garrofes fent de monitora d’extraescolars. Resilient des de 1978. A les xarxes @Txetake, com el seu clown. Amb el Col·lectiu Negres Tempestes, van traduir al català Les aventures d’en
Nono l’any 2009. Ara la Montse s’atreveix a feminitzar el text de Jean Grave i a actualitzar-ne la trama i el paisatge. Amb això ha aconseguit el premi Descontrol del 2020 que teniu entre les mans. Que gaudiu de la lectura.

 

Sobre les il·lustradores

Júlia Edo Serrano
@ju.ju.graphic.design
Núria Mateu Sagués
@dibujandoentredudas
Irene Jerez i Bernet
@irene.jerez.bernet

 

 

 

 

Les Aventures de la Nona-

Montserrat Puig Garrido-Desbordant Lletres