Tendresa radical. Per què l’amor és polític

Tendresa radical

Autor/a: Şeyda Kurt

Idioma: Català

Col·lecció: Fem Veus

ISBN: 978-84-18283-73-4

Format: 13,5x21cm

Pàgines: 184

Preu: 16,00€

Resum:

Tendresa radical. Per què l’amor és polític

Què és l’amor? L’amor és el sentit de la vida, una aliança política, una il·lusió o un fi en si mateix? O potser l’amor és impossible perquè estem totalment esquinçades per la por al futur, les exigències excessives i les estructures discriminatòries?

Şeyda Kurt desmunta les normes de l’amor emmarcades en el context del patriarcat, el racisme i el capitalisme, i utilitza la seva pròpia biografia com a exemple per explorar com els models de relació tradicionals trontollen quan els llaços familiars que es creien segurs es trenquen. Perquè l’amor no existeix en el buit. És un mirall de la nostra societat. I és polític.

Llavors, com volem estimar realment? A qui i a quantes persones? És possible un redisseny radical de l’amor? Com poden parelles, familiars i amistats lluitar juntes contra les opressions de la nostra societat? Astuta, divertida i amb un agut sentit de les múltiples trampes i dimensions de l’amor, Şeyda Kurt ens parla de la seva recerca d’un llenguatge de la tendresa que ens sigui propi i amb el qual puguem trencar amb els models de relació antiquats i atrevir-nos a viure plegades d’una manera més justa.

“Aquest llibre és un mirall, un regal i una obra de referència. Aquest llibre és molt més que un llibre d’amor des d’una perspectiva política, és una oda generacional.”

Anna Berbel

Llegeix-ne el primer capítol: