Serveis d’Impremta

CONDICIONS        COM ENVIAR ELS ARXIUS?

 

Estem especialitzades en la producció de llibres sota demanda mitjançant tecnologia digital.
La mateixa maquinària ens permet abastir tots els productes relacionats amb copisteria i impremta en general. Duem a terme serveis de preimpressió (gestió d’arxius i preparació per a la producció), impressió i els acabats pertinents de guillotinat, laminat, enquadernat, etc.
Tenir el control de tots els processos ens permet impulsar l’autogestió com un dels eixos principals del projecte i disposar de màquines pròpies ens ha permès perfeccionar l’ofici.
Paper i tinta són les nostres aliades en la difusió del coneixement i la cultura, les lluites dels moviments socials i els projectes cooperatius i de transformació. Davant dels temps líquids que corren nosaltres apostem per la materialitat.

PRE-IMPRESSIÓ
Revisem els arxius que ens envieu per a un resultat òptim. En cas de que ho necessiteu oferim servei d’adequació d’aquests. (Preu a consultar, variable en funció de la complexitat).

IMPRESSIÓ
Comptem amb stocks regulars de diversos papers (varietat de gramatges, colors, acabats, etc.), també amb la possibilitat de fer comandes de papers especials per a feines concretes i amb maquinària digital per imprimir en blanc i negre i a color.

POST-IMPRESSIÓ
L’enquadernació rústica (fresat i encolat) és la nostra especialitat. Podeu escollir entre diferents variables: laminat mat o brillant, amb o sense solapes, etc. I després de guillotinar, ja tindrem els llibres a punt.
També produïm llibres amb tapa dura, fent xarxa amb les companyes d’Enquadernadora Ràpid.