L’alt preu del materialisme

L'alt preu del materialisme

Autor/a: Tim Kasser

Idioma: Català (también disponible en castellano)

Col·lecció: Barricada Present

ISBN: 978-84-18283-32-1

Format: 14x21cm

Pàgines: 214

Preu: 16,00€

Resum:

L’alt preu del materialisme

L’alt preu del materialisme és el resultat d’anys d’investigació del psicòleg Tim Kasser sobre com els valors materialistes i la cultura consumista afecten la nostra felicitat quotidiana i la nostra salut psicològica.

Amb un llenguatge allunyat dels academicismes i utilitzant dades empíriques fruit de diferents investigacions, l’autor demostra que les persones amb valors centrats en l’acumulació de riqueses o de possessions materials tenen major risc d’insatisfacció, infelicitat, ansietat, depressió, baixa autoestima i problemes per relacionar-se, independentment de la seva edat, ingressos o cultura.

Kasser, però, no es limita només a identificar el problema: també proposa canvis sobre les nostres vides i sobre la societat en general per allunyar-nos dels objectius materialistes i aconseguir així una millor qualitat de vida.

Aquesta edició compta, a més, amb un nou anàlisi on l’autor relaciona els efectes de les tecnologies de la comunicació actuals amb el materialisme i els nous malestars que es deriven de l’ús de les xarxes socials i Internet en general.

Apareix a: